РЕГИСТРИРАНИ ПЛАНОВЕ
3337
 1. Защо ми е ПланЧек, като ей сега ще сметна на един лист колко ще продавам, колко ще харча и готово?

  Ако нямаш счетоводен и финансов опит, вероятността да пропуснеш някоя важна подробност - като осигуровки, данъци и такси - е доста голяма. Ние ти припомняме за всички особености при започването на бизнес.

  Ако си финансист, вероятно ще се справиш доста добре и сам със сметките, но едва ли ще успееш да го направиш на лист. По-скоро ще ти трябва „Ексел“ и доста време. Ние ти го спестяваме.

  В ПланЧек има и много съвети за данъчна оптимизация, по-ефективно планиране и т.н.

 2. Защо струва 38 лв., като съм чувал, че има много безплатни счетоводни софтуери?

  Счетоводният софтуер отчита резултатите от дейността. ПланЧек е инструмент за финансово планиране на твоята бизнес идея.

  Цената всъщност е доста ниска. В една фирма бизнес планирането се прави най-малко от един човек, отнема му от 1 до 4 седмици, а заплатата на такъв специалист е над 2000 лв. Ние предлагаме бърз и лесен начин, по който всеки да бъде финансов мениджър на своята идея.

  Изпробвай безплатно! Само сега можеш да използваш лесната версия на ПланЧек преди да решиш дали да я купиш. Натисни тук, регистрирай се и ПЛАНИРАЙ! Имаш 2 часа за да тестваш и прецениш коя версия е по-подходяща за твоята бизнес идея. Успешно планиране!

 3. Не разбирам нищо от финанси и счетоводство, как ще попълвам въпросите?

  Изгледай едно от демонстрационните клипчета. Въпросите са лесни и разбираеми. Където сме преценили, че може да те затруднят, сме сложили допълнителна информация и разяснения. Ако въпреки това нещо не ти е ясно – пиши ни, ще ти отговорим в рамките на 24 часа.

 4. Ама идеята ми за бизнес е много специфична. Дали нещо, направено за всички, ще е приложимо за нея?

  Бизнес планирането винаги се свежда до общи параметри – приходи, разходи, пари, печалба или загуба. Ние сме се опитали да направим възможно най-приложимия софтуер, като сме оставили възможности за нагласяване на конкретни параметри. Ако се нуждаеш от повече детайлизация, избери Професионалната версия. Ако се чудиш дали да я купиш, питай ни оттук, като опишеш подробно притесненията си.

 5. Искам детайлен финансов план, направен само за мен. Можете ли да ми предложите такъв?

  Да, можем да ти направим цялостен бизнес план само за теб и твоята идея. Можем още да те консултираме за юридическите аспекти по създаване на дружество, отношения с партньори и клиенти, управление на парите и т.н. Виж повече информация за допълнителните възможности тук.

 6. Бизнес планирането не е само финансови сметки, къде са останалите части от плана?

  За успеха на една идея и за правилното й финансово планиране е необходимо да се вземат предвид много неща – икономическата ситуация в момента, социалните и културните особености на пазара, на който ще се работи, конкуренти, продуктови особености и т.н. Ние предлагаме да те улесним във финансовата част, като даваме насоки и съвети за правилното й планиране. Ако се нуждаеш от повече информация за останалата част, виж тук или пък ни задай конкретен въпрос оттук.