РЕГИСТРИРАНИ ПЛАНОВЕ
3337

„Най-важна е ИДЕЯТА, пари ще се намерят.“

„С много труд и постоянство се постига успех.“

И все пак ние ти предлагаме, преди да похарчиш 500, 5 000 или 10 000 лв. и да ги чакаш да се върнат при теб, да тестваш БИЗНЕС смисъла на твоето начинание.

Няма нужда да си счетоводител или финансист – ние сме.

Отговори на нашите въпроси, а Планчек ще отговори на твоите най-важни неизвестни:

  • Кога ще започна да печеля?
  • Ще ми стигнат ли парите?

Когато видиш резултатите ще можеш да вземеш решения – да продължиш напред, да промениш нещо или пък да преминеш към следваща, по-успешна идея. И това няма да ти струва спестяванията, времето, ентусиазма, а само 40лв.

Лесната версия ти дава възможността да планираш 2 проекта и да дадеш достъп на двама приятели до тях. Всеки план е три годишен, като включва подробни данни за първата година и обобщени за втората и третата.

Цена 38лв. за едногодишен достъп.

Изпробвай безплатно! Само сега можеш да използваш лесната версия на ПланЧек преди да решиш дали да я купиш. Натисни червения бутон, регистирай се и ПЛАНИРАЙ! Имаш 2 часа за да тестваш и прецениш коя версия е по-подходяща за твоята бизнес идея. Успешно планиране!

Ти знаеш колко е важно планирането. Вероятно си наясно със счетоводните и финансовите изисквания на правилния бизнес план. Ние те улесняваме – създали сме софтуер, който ще преработи въведената от теб базова информация и ще ти предостави резултати под формата на таблици и графики.

Ще отговорим на ключовите за всеки бизнес въпроси:

  • Кога ще започна да печеля?
  • Ще ми стигнат ли парите?

Когато видиш резултатите ще можеш да вземеш решениe – да продължиш напред, да промениш нещо или пък да преминеш към следваща, по-успешна идея. И това няма да ти струва спестяванията, времето, ентусиазма, а само 60лв.

За да видиш предимствата на Професионалната версия, погледни тук

Професионалната версия ти дава възможността да планираш 4 проекта и да дадеш достъп на четирима приятели до тях. Всеки план е три годишен, като включва подробни данни за първата година и обобщени за втората и третата.

Цена 58лв. за едногодишен достъп.

Ти твърдо си решил, че ще станеш предприемач. Очакваш да получиш максимално точна оценка на финансовите параметри на идеята ти. Искаш да направиш детайлно планиране, както и да получиш експертни съвети.

С ПРЕМИУМ версията получаваш всички предимства на професионалната версия - ще можеш да избираш между три валути, да предвиждаш разсрочено плащане при големи покупки, ще отчиташ сезонността на бизнеса си, ще планираш забавяния на плащания от клиенти и др. Освен общите справки, ше получиш подробен отчет за приходи и разходи, отчет за паричния поток и баланс.

Ще получиш и професионална консултация по 3 интересуващи те въпроса, свързани с бизнеса ти – в областта на счетоводството, финансовия анализ и управление, организационното развитие, човешките ресурси, маркетинг и др. Тя ще се проведе по мейл, като ще включва практически съвети и източници на информация.

Демо Изпробвай! Професионална версия