РЕГИСТРИРАНИ ПЛАНОВЕ
3337

Нашият екип

Мая Бобева-Атанасова е съосновател на издателство „Клевър Бук“ и един от създателите на онлайн софтуера за предприемачи „ПланЧек“. През 11 от 19-те си години трудов стаж е била наемен служител - мениджър човешки ресурси във „ВМ Финанс Груп“, оперативен мениджър на „НЕТ ИС САТ“, изпълнителен директор на сп. „Мениджър“. Последните 7 години създава, издава, забавлява се и печели в собствената си компания „Клевър Бук“.

Стела Чолакова е финансист от 2001 г. 90% от нейния трудови опит е на позицията финансов мениджър. От 3 години е счетоводител на свободна практика, като предоставя на клиентите си не само счетоводни услуги, а също и финансови съвети, контрол и анализ. Винаги е държала цифрите, които предоставя на клиентите си да са разбираеми и показателни. Бизнес планирането и оценката на нови проекти са важна част от нейната работа.

Стойне Василев, CFSA, CIA е финансов и бизнес коуч, лектор и собственик на най-популярния сайт за собствен бизнес и лични финанси в България – SmartMoney.bg, както и председател на управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Има повече от 11 години опит на ръководни позиции във финансовата сфера в големи международни и български компании като ЕY, KBC, BDO, Райфайзен Банк, Прокредит Банк и ВМФГ.

Стойне има зад гърба си като организатор и основен лектор, 3 издания на Академията СтартБизнес.bg, както и десетки презентации и участия в телевизионни предавания по теми, свързани с личните финанси и предприемачеството.