РЕГИСТРИРАНИ ПЛАНОВЕ
3337

Ти искаш да започнеш собствен бизнес, но не си убеден, че можеш да направиш правилните сметки? ПланЧек ще бъде твоят личен финансов мениджър. Ще трябва само да отговориш на 18 въпроса и да получиш отговор на своите най-важни два: „Кога ще започна да печеля?“ и „Ще ми стигнат ли парите?“. ПланЧек ще ти предостави още таблици и графики, които ще ти помогнат да вземеш своето важно решение – да продължиш с идеята си, да смениш някои нейни параметри или да се насочиш към друг, по-успешен проект.

ПланЧек прави сложните неща прости и по-конкретно – превръща финансовото планиране в разбираемо и лесно занимание. Докато прави това, той дава полезна информация и съвети.

Сравнение между Лесна, Професионална и Премиум версия:

Лесна Професионална Премиум
38лв. 58лв. 88лв.
Купи сегаКупи сегаКупи сега
Брой проекти 2 проекта 4 проекта 4 проекта
Брой свързани потребители 2 потребителя 4 потребителя 4 потребителя
Срок 1 година достъп 1 година достъп 1 година достъп
Отговор на въпроса – Кога ще започна да печеля?
Отговор на въпроса – Ще ми стигнат ли парите?
Възможност за планиране в 3 валути
Планиране на разсрочени плащания към доставчици
Планиране на забавени плащания от клиенти
Възможност за включване на различни категории труд
Възможност за планиране на покупка на ваучери
Планиране на складови наличности
Справки за приходи, разходи, активи, хора, финансиране
План за приходи и разходи
Подробен план за приходи и разходи
Подробен план за паричния поток
Подробен баланс
1 професионална консултация по 3 въпроса - през мейл
Купи сегаКупи сегаКупи сега

Лесната версия е създадена за хора, които нямат финансово образование или опит и които искат да получат обща оценка на финансовия успех на тяхната идея за бизнес. Тя има по-малко въпроси и е по-лесна за попълване, но има по-ограничена функционалност. Закупувайки Лесната версия, вие получавате достъп до ПланЧек за 1 година.

Дава възможността да се оценят 2 проекта и достъп на двама потребители в системата. Всеки план е тригодишен, като включва подробни данни за първата година и обобщени за втората и третата.

Изпробвай безплатно! Само сега можеш да използваш лесната версия на ПланЧек преди да решиш дали да я купиш. Натисни тук, регистрирай се и ПЛАНИРАЙ! Имаш 2 часа за да тестваш и прецениш коя версия е по-подходяща за твоята бизнес идея. Успешно планиране!

Тази версия дава повече възможности за по-детайлно планиране. В нея можете да избирате между три валути, да предвиждате разсрочено плащане при големи покупки, да отчитате сезонността на бизнеса си, да планирате забавяния на плащания от клиенти и др. Освен общите справки, предоставя подробен отчет за приходи и разходи, отчет за паричния поток и баланс.

Професионалната версия дава възможността да се оценят 4 проекта и достъп на четирима потребители в системата. Всеки план е тригодишен, като включва подробни данни за първата година и обобщени за втората и третата. Закупувайки Професионалната версия, вие получавате достъп до ПланЧек за 1 година.

Ти твърдо си решил, че ще станеш предприемач. Очакваш да получиш максимално точна оценка на финансовите параметри на идеята ти. Искаш да направиш детайлно планиране, както и да получиш експертни съвети.

С ПРЕМИУМ версията получаваш всички предимства на професионалната версия - ще можеш да избираш между три валути, да предвиждаш разсрочено плащане при големи покупки, ще отчиташ сезонността на бизнеса си, ще планираш забавяния на плащания от клиенти и др. Освен общите справки, ше получиш подробен отчет за приходи и разходи, отчет за паричния поток и баланс.

Ще получиш и професионална консултация по 3 интересуващи те въпроса, свързани с бизнеса ти – в областта на счетоводството, финансовия анализ и управление, организационното развитие, човешките ресурси, маркетинг и др. Тя ще се проведе по мейл, като ще включва практически съвети и източници на информация.